Junyent acomiada el ple demanant un aplaudiment per a Culell

L'alcalde de Manresa va assegurar que espera poder "aprofitar el seu coneixement en el futur"

Redacció
24 de juliol del 2015
Actualitzat a les 19:40h
El poc feeling que Valentí Junyent va demostrar tenir amb Pere Culell durant la passada campanya municipal, que va comportar episodis públics i privats de molta tibantor fins al punt de negar-li la salutació en alguna ocasió, sembla que han passat a millor vida segons es desprèn del comiat que el batlle li va dedicar al republicà després de l'estampida en forma de dimissió d'aquest la setmana passada.

El darrer punt del ple de dijous va ser "prendre coneixement" de la renúncia al càrrec de Pere Culell. Un cop votat el punt, Valentí Junyent va agrair la feina feta pel republicà, sobretot, durant el mandat 2011-15 i va desitjar que l'ajuntament pugui "aprofitar el seu coneixement en el futur". Després va demanar un aplaudiment per a ell que van fer tots els regidors i el poc públic que quedava a aquella hora després de més de 5 hores de ple.

En el ple de setembre prometrà l'acta de regidor Pol Huguet, número 9 a la llista, que substituirà Culell després que la 8, Meritxell Calduch, renunciés a fer-ho.