Un centenar de persones, al sopar concert amb l'Orfeó Manresà

Redacció
24 de juliol del 2015
Actualitzat el 27 de juliol a les 0:30h
Sopar concert amb l'Orfeó Manresà al Passeig.
Sopar concert amb l'Orfeó Manresà al Passeig. | Quin Passeig

Sopar concert amb l'Orfeó Manresà al Passeig. Foto: Quin Passeig


Un centenar de persones van gaudir dijous al vespre de la sisena edició del sopar concert amb l'Orfeó Manresà al Passeig, un esdeveniment que ja s'ha convertit en un clàssic de l'estiu manresà i que any rere any repeteix èxit de convocatòria. La fórmula uneix música i gastronomia en un entorn immillorable com és el Passeig de Manresa, una combinació que va tornar a demostrar ser tot un èxit.

Amb un menú creat especialment per a l'ocasió i maridat amb la cervesa Inedit de Damm, el concert ofert per l'Orfeó va ser divertit i amè, amb peces musicals fàcils d'escoltar i aptes per a tots els públics, representacions de temes de musicals clàssics com Els Miserables i interpretacions de piano a quatre mans. Un format amb molts contrastos que cada any introdueix novetats i aconsegueix sorprendre al públic.

La part gastronòmica es va caracteritzar per l'ús de productes mediterranis i de temporada, com l'oli d'oliva, el tomàquet o el bacallà. El menú, lleuger i estiuenc, va acompanyar a la perfecció la música de l'Orfeó Manresà.

Al setembre, sopar amb cantada d'havaneres

El proper 4 de setembre tindrà lloc un altre dels esdeveniments destacats de la programació de Quin Passeig per aquest estiu, el sopar amb cantada d'havaneres, que enguany arribarà a la quarta edició. La cantada d'havaneres anirà a càrrec del grup Cor de Catalunya i el restaurant Passeig dissenyarà un menú especial amb aires mariners. Les inscripcions ja poden fer-se al telèfon 93 876 92 26 i al correu electrònic [email protected]