On aniran de vacances els polítics de Manresa?

Des de Manresainfo.cat s'ha demanat a l'alcalde i als presidents de cada grup municipal que formen el consistori de Manresa, quin serà el seu destí durant les vacances d'estiu i quin llibre llegiran

Aina Font Torra
21 de juliol del 2015
Actualitzat el 22 de juliol a les 12:11h
990_1437485380Untitled-1
990_1437485380Untitled-1 | Àlex Gómez Ribera


Valentí Junyent, Alcalde de Manresa
"Aniré de vacances a Llívia i al País Basc"

El llibre
"El llibre que tinc previst llegir aquestes vacances és una assaig de Jordi Amat que és titula 'El llarg procés. Cultura política a la Catalunya contemporània (1937-2014)' de l'editorial Tusquets".

Toni Llobet (CDC)
"Tinc previst anar a Mèxic. És un país que ja conec i la meva intenció és anar allà i conèixer destins nous. Tot i així no deixaré de visitar una de les ciutats on sempre vaig, que és la Ciudad de Xalapa".

El llibre
"Llegiré segur, i més durant el viatge amb avió, però encara no he escollit quin llibre".


Mireia Estefanell (ERC)
"Des de fa uns quants anys, amb el meu home i els meus dos fills ens apuntem al programa de la Generalitat de vacances en família, en el qual es proporcionen preus econòmics i amb activitats pensades per desenvolupar en família. Aquest any el destí que ens ha tocat és Tremp. Allà aprofitaré per fer algun vol en parapent, anar amb caiac pel pantà de Sant Antoni, fer excursions i potser, també, alguna via ferrata".

El llibre
El llibre que tenia pensat llegir-me és de la saga de novel·les històriques de "Fills de la Terra", el primer dels quals és "El clan de l'ós de les cavernes". El que passa és que també hauré de compaginar aquesta lectura per distreure'm amb altres lectures més formatives, tant vinculades als estudis del Grau d'Humanitats que estic fent com de la responsabilitat municipal que he assumit recentment".

Jordi Masdeu (CUP)
"Durant les vacances no anirem enlloc en concret. El que farem amb la meva dona i el meu fill són excursions i sortides de cap de setmana per Catalunya. Potser algun dia pugem fins la Catalunya nord."

El llibre
"És un que ja he començat que és en anglès i es diu "The sleepwalkers", que parla sobre la Primera Guerra Mundial". 

Felip González (PSC)
"No tinc exactament les vacances definides, però quan les faci les faré a Coma-ruga. Hi tenim un apartament, que era dels meus pares i tota la família ens trobem allà. Les faré amb la dona segur. Fa més de trenta anys que faig les vacances allà".

El llibre
"Llegiré la novel·la de suspens que ara està tan de moda que es diu "La noia del tren". Podríem dir que és com "El Codi Da Vinci" d'aquest any".

Antonio Espinosa (C's)
"No faré vacances. Treballaré durant tot l'estiu i em quedaré per aquí a Manresa".

El llibre
"No tindré temps de llegir ja que tinc el programa electoral de Ciutadans per fer".

Dídaq Escolà (Democràcia Municipal)
"Jo passaré les vacances aquí a Manresa. Tinc la família que viu a Sitges i faré alguna escapada, però tinc molta feina aquest any".

El llibre
En llegiré, segur, dos. El primer, que ja el tinc començat es diu "La violència Il·lustrada", publicat per primera vegada en italià l'any 1976 i traduït al català fa molt poc. Parla del moment convuls que va viure a Itàlia durant els anys 70 de la mà de l'autor per excel·lència de l'autonomia obrera italiana, Nanni Balestrini. D'altra banda també llegiré el còmic "Nepal", que l'han editat per recaptar diners per les víctimes del terratrèmol que va patir el país fa uns mesos".