Dos detinguts per aldarulls a Manresa durant el cap de setmana

Un al Nucli Històric i l'altre al barri de la Sagrada Família

Redacció
20 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:51h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquest cap de setmana, en dues intervencions diferents, dues persones com a conseqüència dels aldarulls que han protagonitzat.

El primer és un manresà de 25 anys que va ser detingut la matinada de dissabte a diumenge en un local d'oci del Nucli històric de Manresa, quan la central del 092 de la policia local va rebre el requeriment del responsable del local informant que hi havia una persona que ocasionava problemes dins l'establiment. En arribar la patrulla, i mentre l'encarregat del local explicava als agents que el causant dels aldarulls acabava de marxar, l'home va tornar a aparèixer amb una guitarra elèctrica a les mans amb la qual va començar a donar cops a les parets i a les taules del local, ocasionant trencadissa de mobiliari, ampolles, copes i tot el que trobava al seu pas, i creant una situació de pànic entre els clients del local.

Els agents, que en un principi van poder prendre-li la guitarra, van haver-lo de detenir ja que va saltar darrera la barra i, trencant una ampolla va amenaçar els agents. Es dóna la circumstància que aquest mateix home va protagonitzar uns fets similars el divendres 3 de juliol a la tarda, quan també amb una guitarra va agredir diverses persones a la terrassa d'un altre local del Nucli Històric de Manresa.

El segon, un manresà de 35 anys, va ser detingut la nit de diumenge, i també atenent la trucada del responsable d'un local de restauració al barri de la Sagrada família que comunicava que un home, armat amb una barra de ferro, havia agredit dues persones i havia ocasionat desperfectes a diversos vehicles. Un cop va arribar la patrulla, va verificar que, efectivament, hi havia dues persones lesionades, una de les quals amb el nas trencat, i que també hi havia desperfectes en, al menys, dos vehicles. Després de la comprovació, van procedir a la detenció de l'individu.