L'EDN de Navàs, premiada per fomentar hàbits saludables

Redacció
16 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:29h
Els alumnes de l'EDN amb el premi atorgat per TAS.
Els alumnes de l'EDN amb el premi atorgat per TAS. | EDN.

Els alumnes de l'EDN amb el premi atorgat per TAS. Foto: EDN.


TAS, el programa innovador i d'abast nacional de la Fundació Alícia i la Fundació Mondeléz International, ha guardonat als alumnes de 3r d'ESO de l'Escola Diocesana de Navàs (EDN), coordinats per la professora M. Mercè Rovira, pel seu projecte "TAStemcamins", una original proposta de caminada saludable al voltant del poble. 

El projecte consisteix a realitzar un recorregut de 8  quilòmetres, que es desenvoluparà durant la Fira Ecosalut dels propers 2,3 i 4 d'octubre, en què es duran a terme algunes proves que fomenten l'alimentació saludable i l'exercici, al mateix temps que afavoreixen el contacte amb la naturalesa i el diàleg amb els companys/es.

El jurat va valorar aquesta proposta d'entre 34 escoles participants per criteris de treball en equip, originalitat, creativitat i efectivitat, així com per la viabilitat i respecte al medi ambient.

Els alumnes i l'equip directiu del centre van rebre el premi aquest passat dimecres a mans de l'organització. Es tracta de tot un kit complet de material de cuina per dur a terme tallers de forma còmoda i senzilla amb l'objectiu que durant el curs els alumnes puguin desenvolupar projectes i activitats que a través de la cuina els ensenyin a menjar millor, equilibrat i saludable.
 
Els mateixos alumnes han volgut obsequiar els membres de la Fundació Alícia amb una macedònia que ells mateixos han elaborat, seguint les pautes i els consells del programa.