Els Batecs solidaris recapten més de 10.000 euros

Els diners recollits es destinaran a programes de la Fundació Rosa Oriol i d'Ampans

Lliurament dels xecs a Fundació Rosa Oriol i Ampans.
Lliurament dels xecs a Fundació Rosa Oriol i Ampans. | La Caixa
Redacció
10 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:25h

Lliurament dels xecs a Fundació Rosa Oriol i Ampans. Foto: La Caixa


El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i els organitzadors de les jornades Batecs Solidaris han lliurat avui a la Fundació Rosa Oriol i a Ampans els diners recollits en la segona edició d'aquest esdeveniment esportiu i solidari, que va tenir lloc els dies 6 i 7 de maig en el que van participar més de 1.500 persones. Per part de la Fundació Rosa Oriol hi ha assistit Sor Lucía Caram i per Ampans, el seu president Domènec Casasayas.

La solidaritat de tots els bagencs ha permès recollir 10.070 euros que es destinaran a parts iguals als dos projectes adreçats a persones en risc d'exclusió que duen a terme Ampans i la Fundació Rosa Oriol. Es tracta del programa Vida saludable d'Ampans que té com a objectiu millorar l'atenció de les persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID) i augmentar la seva esperança de vida fomentant un estil de vida sana, per tal d'ajudar-los a prevenir malalties, pèrdues funcionals i envelliment prematur. El programa de Reinserció social de les persones excloses a causa de la pobresa de la Fundació Rosa Oriol preveu ajudes de contenció per aquest col·lectiu, així com també està pensat per oferir-los les eines necessàries per aconseguir una feina i tenir l'oportunitat de superar aquesta situació per ells mateixos.

Els dos projectes han rebut el suport de l'Obra Social 'la Caixa', que, en aquesta segona edició, també es va comprometre a portar 10€ addicionals per cada samarreta venuda, fet que ha permès duplicar l'aportació als dos projectes solidaris. Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha lliurat avui a les dues entitats la quantitat que aporta l'Obra Social 'la Caixa'.