Benedito explicarà a Navàs per què ha de ser president del Barça

Redacció
09 de juliol del 2015
Actualitzat el 10 de juliol a les 16:03h
El candidat a president del Barça, Agustí Benedito, serà avui a Tremp.
El candidat a president del Barça, Agustí Benedito, serà avui a Tremp. | ACN

El candidat a la presidència del Barça Agustí Benedito ha acceptat la invitació de la Penya Barcelonista de Navàs i serà aquest diumenge 12 de juliol a les set de la tarda a la seu de la Penya per explicar el seu programa, en un acte obert a tothom.

El 7 d'octubre de 2009, Benedito va fer pública la seva intenció de presentar-se a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, animat per un grup de barcelonistes que compartien una mateixa manera d'entendre el Club. El dia 13 juny del 2010 Agustí Benedito, amb 8.044 vots, obtenia la segona posició en les últimes eleccions a la presidència del Barça.

Des d'aquell moment va anar realitzant trobades amb grups de socis i simpatitzants del Futbol Club Barcelona i va articular un equip actiu que actualment compta amb més de 300 persones implicades en el projecte, participant tots ells de forma desinteressada a diferents nivells, i que treballen amb la voluntat d'unir de nou el barcelonisme sota les premisses de transparència, participació, honestedat i una gestió eficient.

Tot i mantenir una posició discrepant amb l'actual presidència en diversos aspectes fonamentals de la gestió del club, decideix no exercir oposició i ha limitat les seves aparicions públiques, per responsabilitat i per no dividir el barcelonisme.

A dia d'avui Benedito està confiat i il·lusionat de poder aconseguir el repte de guanyar la presidència del Barça.