El sopar concert amb l'Orfeó Manresà es farà el 23 de juliol

Redacció
08 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:10h
L'Orfeó Manresà tornarà a cantar durant el sopar concert al Passeig.
L'Orfeó Manresà tornarà a cantar durant el sopar concert al Passeig. | Catpress

El proper 23 de juliol el Passeig de Manresa viurà una nova edició del sopar concert amb l'Orfeó Manresà, una vetllada que uneix música i gastronomia i que s'ha convertit en una de les cites centrals de l'estiu. Les persones que vulguin assistir-hi ja poden fer la seva reserva trucant al telèfon 93 876 91 61 o bé enviant un correu electrònic a [email protected]. El preu del sopar al restaurant Passeig és de 30 euros, amb un menú que es crearà especialment per aquesta ocasió i que estarà maridat amb la cervesa Inedit de Damm, un producte dissenyat per Ferran Adrià i que vol situar la cervesa al nivell dels grans vins del país.

La d'enguany serà la sisena edició del sopar concert amb l'Orfeó Manresà, que interpretarà peces de diversos autors clàssics i contemporanis, amb un pes important d'òperes tan conegudes com Nabucco o Il Trovatore, de Verdi o Lucia di Lamermoor, de Donizetti. El repertori de l'Orfeó, dirigit per Lluís Arguijo, també inclou peces de Rossini i Brahms, a més de sarsuela i obres d'autors catalans com Miserachs, Enric Morera, Lluís Millet i Amadeu Vives. El cor estarà acompanyat al piano per Rosa Ortega, Jordi Franch i Mireia García.

Any rere any, el sopar concert amb l'Orfeó Manresa aconsegueix reunir un nombrós públic que gaudeix de la combinació de música i gastronomia en un escenari plenament estiuenc com és el Passeig de Manresa.