Un regidor de Gent fent Poble supleix Batanés al capdavant dels Aparelladors

Cristian Marc Huerta Vergés és regidor d'Espai Públic, Activitats i Obres a l'Ajuntament de Sant Fruitós

Cristian Marc Huerta Vergés.
Cristian Marc Huerta Vergés. | ArxiuP
Redacció
01 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:28h

Cristian Marc Huerta Vergés. Foto: ArxiuP


La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia del col·legi d'Aparelladors tindrà com a director el manresà resident a Sant Fruitós Cristian Marc Huerta que substituirà en el càrrec a Joan Carles Batanés. Es dóna el cas que qui substituirà l'actual alcalde de Sant Fruitós al capdavant dels aparelladors de les comarques d'interior, també és regidor d'aquesta població per la mateixa formació que Batanés, Gent fent Poble.

Cristian Marc Huerta i Vergés és arquitecte tècnic, Màster project manager en edificació i urbanisme i Postgrau en Construction Management. Treballa a jornada parcial com a tècnic municipal i com a tècnic liberal des del 2001. En les darreres eleccions municipals es va presentar de número 4 per la llista independent Gent fent Poble. Des del passat 23 de juny, és regidor d'Espai Públic, Activitats i Obres a l'Ajuntament de Sant Fruitós

Per la seva part, el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB)  ha proclamat la seva nova Junta de Govern per als propers quatre anys, desprès que la candidatura liderada per Jordi Gosalves i López fos l’única en presentar-se a les eleccions col·legials.