La parròquia de Viladordis munta un cicle de concerts

Els concerts serviran per ajudar a renovar les bigues de la teulada de la parròquia de Montserrat de la Balconada

Redacció
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:50h
La parròquia de Santa Maria de Viladordis organitzarà al juliol un cicle de tres concerts de música. Aquestes propostes musicals se celebraran els dissabtes 4, 11 i 18 de juliol a les vuit del vespre.

L'entrada als concerts serà gratuïta, si bé els donatius recollits serviran per pagar els músics i per a la campanya d'obres per renovar les bigues de la teulada de la parròquia de Montserrat a la Balconada i per a la col·locació de campanes i restauració de la façana nord de la rectoria de Viladordis.

Aquest cicle de concerts celebra la seva segona edició, i és que en la de l'any passat hi va haver molt bona rebuda i participació per part del públic, fet que va ajudar a poder finançar les obres de renovació de les bigues de la teulada de la parròquia de la Balconada.  

Calendari de concerts
El 4 de juliol la Plaça del Santuari de la Salut rebrà el grup LeipzipEnsemble, que oferirà un concert de música antiga a través d'instruments com la trompeta, la flauta travessera, l'orgue, el violí i el violoncel. 

El següent dissabte dia 11, serà el jazz el que portarà el ritme, de la mà del conjunt Jazz Standars format per Roger Santacana (piano), Víctor González (baix) i Josep Cordobés (bateria).

El darrer concert serà el 18 de juliol, a càrrec del quartet de corda format per Pau Gomila, Juan Carlos Mansilla, Albert Madero i Anna Berruenzo, que interpretaran peces de Mozart, Beethoven, Puccini i Toldrà.

La parròquia de Santa Maria de Viladordis ha informat que els tres dissabtes de concert, a les set de la tarda, hi haurà missa anticipada del diumenge.