Laporta presenta Roger Grimau de secretari tècnic del bàsquet

El precandidat incorpora l’exjugador de la Bruixa d'Or com a primera figura del seu projecte per a la nova estructura de bàsquet

Adrià Soldevila
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:03h
Roger Grimau, Joan Laporta i Roger Esteller.
Roger Grimau, Joan Laporta i Roger Esteller. | Adrià Soldevila

Roger Grimau, Joan Laporta i Roger Esteller. Foto: Adrià Soldevila


Joan Laporta ha presentat aquest dilluns al matí el seu projecte per a la secció de bàsquet del Barça, en el segon acte de promoció del seu programa electoral per a la presidència del club.

L'expresident ha estat acompanyat pels seus col·laboradors en les seccions, ja presents en altres presentacions, com els excapitans d'handbol i d'hoquei Enric Masip i Gaby Cairo, i els exjugadors de l'equip de bàsquet Lubos Barton, Jordi Trias, Roger Grimau i Roger Esteller.

Laporta ha anunciat que, en el cas de guanyar les eleccions, l'exjugador de la Bruixa d'Or, Roger Grimau serà el secretari tècnic de la secció i el també exjugador manresà Esteller disposarà del càrrec executiu per a dirigir la secció. Per a l'expresident, "el nostre projecte es basa, fonamentalment, en recuperar la identitat i aconseguir que la gent torni al Palau". Audie Norris seria l'encarregat del bàsquet base.

Per a Grimau, "ser al club és un somni. Seria sensacional continuar amb aquest somni. He estat capità, sé el que vull, cap on vaig, el que la gent vol i tinc les idees molt clares. Treballarem molt, ens hi deixarem les hores que facin falta".

L'exjugador ha confirmat que, si finalment és nomenat secretari tècnic a partir del 18 de juliol, comptarà amb Xavi Pascual com entrenador del primer equip. No hi haurà canvis a la banqueta.

Recorda la sortida de Bartomeu

Joan Laporta ha rememorat l'acomiadament de Josep Maria Bartomeu de la secció de bàsquet durant el seu primer mandat. L'expresident ha explicat que "hi havia coses que no ens agradaven. Per això vaig preferir que Josep Cubells agafés la responsabilitat. Tenia unes preferències molt marcades, vam tenir conflicte perquè ja aleshores no tenia credibilitat, deia coses i en feia d'altres. En una roda de premsa havíem acordat una sèrie de matèries i va començar a dir el contrari del què jo estava anunciant."

El precandidat ha apuntat directament Bartomeu i Rosell: "Van marxar pronosticant l'apocalipsi i, a partir d'aquell moment, ho vam guanyar tot, inclosa l'Eurolliga."

Benedito, decebut per no entrar a la junta

En referència a l'entrevista publicada aquest dilluns a Nació Digital, en la qual Agustí Benedito ha admès sentir-se decebut amb Joan Laporta, l'expresident creu que "l'Agustí va quedar decebut, en part, perquè duia una decepció permanent. Va intentar ser membre de la junta directiva i per raons vaig considerar que no ho havia de ser. La seva decepció comença allà i aquest ball de llàgrimes es va allargar durant temps. L'Agustí estava en una comissió esportiva i el pas no s'havia de produir".
Arxivat a