La Festa Major de Súria ressonarà durant deu dies

Serà des d'aquest mateix dilluns 29 fins el proper 9 de juliol

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 10:53h
Ja s'ha encetat, com cada any en aquestes dates, la Festa Major de Súria, que, també com en cada edició, consta d'un programa on hi haurà actes tradicionals però també noves incorporacions.

En el programa s'hi inclouen cites tradicionals com el concurs de pintura ràpida, les tocades davant la Casa de la Vila, el concert a l'aire lliure, la Mostra de Dansa, les matinades, la cercavila i el castell de focs d'artifici, entre d'altres. Els escenaris principals de la festa surienca seran la plaça de Sant Joan, el parc municipal El Casino, el pavelló d'esports, les pistes de l'Escorxador i el camp municipal de futbol de la Riera de Tordell.

Un dels actes més tradicionals de la Festa Major de Súria és el castell de focs, que sempre s'ha disparat des de les vores del riu Cardener.

Hi haurà, doncs, cites adreçades als més petits, nits joves que surten de les rutines i també activitats pensades per al gaudi dels vilatans de més edat. Fins i tot es recordarà a totes les persones del poble difuntes durant aquest últim any.
 

Programa d'activitats Festa Major Súria.

Arxivat a