Els Castellers de Santpedor recuperen sensacions a Calaf

Actuació dels Castellers de Santpedor a Calaf.
Actuació dels Castellers de Santpedor a Calaf. | CdeS
Redacció
28 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:59h

La calor que feia a la plaça Gran de Calaf no va ser obstacle per a què els Castellers de Santpedor descarreguessin amb èxit tots els castells que van dur a plaça. En aquesta ocasió, la colla de la camisa daurada va ser més conservadora i va optar per construccions que té ben apamades. La celeritat amb què s'havia de fer la trobada va motivar que la tercera ronda comptés amb un castell conjunt entre els Castellers de Santpedor i els Picapolls de la Gavarresa en comptes d'un castell per colla. 

Els Castellers de Santpedor van començar la seva actuació amb un pilar de quatre que no va presentar cap dificultat. Tampoc les van presentar el tres de sis amb agulla i el tres de sis. Les dues construccions van ser molt sòlides i l'èxit va estar assegurat. A la tercera ronda, Castellers de Santpedor i Picapolls de la Gavarresa van realitzar conjuntament un quatre de sis, també dut a terme solventment. Un altre pilar de quatre va cloure l'actuació. 

Els Picapolls de la Gavarresa van fer un pilar de quatre, un quatre de sis, un tres de sis amb acotxeneta i l'esmentat quatre de sis conjunt. Abans de treure's la faixa, la colla que realitza els seus assajos a Artés va acabar amb un càntic reivindicatiu. Davant la negativa de la Coordinadora de permetre el nom de Picapolls com a oficial, van començar a cantar "diguin el què diguin, som els Picapolls".

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el proper 12 de juliol al mercat mediaval de Bagà amb els Castellers de Berga. 
Arxivat a