El santpedorenc Agustí Comas serà el nou president comarcal del Bages

Segons ha pogut saber Manresainfo.cat, el regidor d'ERC serà el primer president del Consell Comarcal en exclusiva dels darrers tres mandats

Pere Fontanals
25 de juny del 2015
Actualitzat el 27 de juny a les 17:54h
Agustí Comas, entre els dos alcaldes de Santpedor, Xavier Codina i Laura Vilagrà.
Agustí Comas, entre els dos alcaldes de Santpedor, Xavier Codina i Laura Vilagrà. | AjSTP

Segons ha pogut saber Manresainfo.cat el regidor d'ERC a l'Ajuntament de Santpedor, Agustí Comas, serà el nou president del Consell Comarcal del Bages per als propers quatre anys, tot i que ERC al Bages no ha confirmat aquest extrem a l'espera de consensuar-lo amb els que seran els socis del nou govern. En els propers dies els tres socis quedaran per consensuar la seva presidència.

Tal i com avançava Manresainfo.cat, ERC tindrà la presidència de l'ens comarcal gràcies a l'acord amb el PSC i ICV. Agustí Comas serà el primer president en exclusiva del Consell Comarcal dels tres darrers mandats.

Qui és Agustí Comas?

Comas inicia la seva tercera legislatura al consistori santpedorenc. Els darrers vuit anys ha estat regidor d'esports, i els darrers quatre, també de participació. Viu en parella des de fa anys i té una filla i un fill. El nou president del Consell Comarcal és una persona que ha estat molt vinculada a les entitats del seu poble, especialment les esportives. Va jugar als clubs d'handbol, futbol i futbol sala. En aquesta darrera fou jugador i entrenador. També va participar a Ràdio Santpedor i va ser monitor de colònies durant la seva joventut.
Arxivat a