Els comerços del Timbal del Bruc presenten la seva recepta d'estiu

Ho faran a través d'una masterclass gratuïta a càrrec de David Puigarnau

Redacció
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:45h
El proper dimarts dia 30 de juny es presentarà la recepta d'estiu del Timbal del Bruc, una agrupació de cinc comerços veïns del carrer del Bruc de Manresa. Grup Elde, Fruits Secs Rius, mengemBages, Pastateca i Ibèrics Bruc, de forma conjunta, volen fer conèixer l'oferta d'alimentació i de cuina de qualitat que es pot trobar en el tram del carrer del Bruc que va des del carrer del Cós fins a la carretera Cardona.

El cuiner David Puigarnau, de Pastateca, ensenyarà a tothom que tingui ganes d'assistir a la masterclass gratuïta que farà, una recepta d'estiu refrescant i fàcil de fer a casa partint d'ingredients de qualitat que es poden trobar a tots els comerços que han impulsat aquesta iniciativa.

L'explicació de la recepta es farà a les instal·lacions de We Love Cooking de Grup Elde, al mateix tram del carrer del Bruc, de sis a vuit del vespre.

El carrer dels bons aliments
Darrera de la unió de cinc petits comerços veïns no només hi ha una acció comercial –que també- sinó una sèrie de valors compartits que queden resumits en el Manifest del Timbal: bon veïnatge, servei especialitzat i qualificat, implicació de la botiga de barri com a valor per a la ciutat i el compromís de valor del comerç amb el seu entorn més immediat.

Els petits comerços d'alimentació del carrer del Bruc van veure clar que sumant esforços tindrien més veu i van agrupar-se per crear unes receptes inspirades en ingredients dels cinc comerços.

És per això que, com els mateixos membres de l'agrupació diuen sense embuts "el carrer del Bruc és el carrer dels bons aliments".