Les festes de Sant Pere ja ressonen a la Carretera Santpedor

Des d'aquest dijous fins el dilluns 29 de juny, l'Associació de Veïns del barri ha preparat activitats per a tots els públics, però sobretot per a gent gran

Redacció
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:01h
Les festes de Sant Pere tornen un any més a Manresa de la mà de l'Associació de Veïns de la Carretera Santpedor amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa.

Des d'aquest mateix dijous 25 de juny fins el dilluns 29, la barriada celebrarà la seva pròpia festa major que s'inaugurarà avui a les cinc de la tarda amb la Festa de la Gent Gran -que es durà a terme al local social del barri- amb l'exposició artística d'Enric Cornadó i l'actuació musical de Valentí Alsina.

Divendres tindrà lloc, de les nou del matí fins les quatre de la tarda, el campionat de petanca, i quan realment començarà l'acció i el no parar serà dissabte a la tarda, on els més petits podran gaudir d'una xocolatada i d'atraccions inflables. A dos quarts de nou del vespre l'orquestra Parfills interpretarà el seu repertori i després hi haurà una botifarrada amb rom cremat per acabar d'arrodonir la vetllada.

El diumenge serà dia de missa i també d'una exposició de manualitats als locals parroquials del barri.

Dilluns, i per acabar, a les set de la tarda es durà a terme la missa de la festa de Sant Pere que posarà punt i final a la jornada.
 

Programa complet d'activitats.