L'Orfeó Manresà estrena l'Orfeonada amb voluntat de fer-la créixer

Els cors de l'Escola Coral i l'Orfeó Manresà han ofert un concert al Museu de la Tècnica coincidint amb el Dia mundial de la Música

L'Escola Coral de l'Orfeó Manresà, durant l'Orfeonada.
L'Escola Coral de l'Orfeó Manresà, durant l'Orfeonada. | Orfeó Manresà
Redacció
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:04h

L'Escola Coral de l'Orfeó Manresà, durant l'Orfeonada. Foto: Orfeó Manresà


Coincidint amb el Dia mundial de la Música, festa europea i internacional, la Fundació Orfeó Manresà ha volgut encetar una nova iniciativa, l'Orfeonada, un acte que s'ha celebrat al Museu de la Tècnica. Els cors de l'Escola Coral i l'Orfeó Manresà han interpretat diferents temes vestint musicalment un acte d'agraïment a socis i seguidors i de reconeixement a l'esforç dels alumnes i de l'equip pedagògic de la seva Escola Coral en el darrer curs. 

L'Orfeonada ha nascut enguany amb la voluntat d'anar creixent i esdevenir un dels actes centrals de l'entitat i dels remarcables a la ciutat. Es tracta d'un esdeveniment on la música es va combinar amb els reconeixements, un acte on es va agrair als socis i simpatitzants la seva complicitat, el seu suport, a les famílies dels alumnes de l'Escola Coral la seva confiança, i als cantaires la seva predisposició i bona feina. 

El Dia mundial de la música, festa europea i internacional, que un centenar de països celebren cada 21 de juny, coincidint amb l'inici de l'estiu, és una iniciativa que va ser encetada a França ara ja fa 33 anys, l'any 1982, amb l'objectiu de popularitzar la pràctica musical i familiaritzar-la entre joves i adults.