Súria inicia un taller de cultura emprenedora per a joves

El Casal de Joves acollirà aquest divendres el taller participatiu "Arquitectes del futur"

Redacció
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 15:15h
El Casal de Joves acollirà aquest divendres 26 de juny el taller participatiu 'Arquitectes del futur', adreçat a joves a partir de 14 anys per tal d'oferir eines que serveixin per incentivar l'esperit emprenedor. La sessió tindrà lloc de 18.30 a 20.30 h. L'assistència serà gratuïta, però es recomana a les persones interessades que s'hi inscriguin prèviament, ja que les places són limitades.

L'organització del taller és a càrrec de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament, el Casal de Joves i la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de Desenvolupament Local Suriacció.

Es tracta d'una activitat realitzada pel CAE de Manresa, entitat especialitzada en la promoció de l'educació en el lleure i la dinamització sociocultural. La sessió tindrà un caràcter eminentment pràctic. Els assistents podran participar en les diferents fases de desenvolupament d'un projecte emprenedor, des de l'elaboració de la idea fins a la seva realització, amb una bona planificació i una identificació adient dels punts forts i febles.

Les inscripcions prèvies es poden adreçar al Facebook del Casal de Joves o enviant un whatsapp al telèfon 679.62.90.60.
Arxivat a