Més de 100 motos, a la Trobada de motos antigues de Monistrol

La jornada ha servit també per recollir mes de tres-cents quilos d'aliments per a la Fundació Rosa Oriol i el Banc d'Aliments de Monistrol

Participants de la trobada sortint de Monistrol cap a Montserrat.
Participants de la trobada sortint de Monistrol cap a Montserrat. | AMD Monistrol
Redacció
21 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:15h

La XVI Trobada de Motos Antigues – Ruta dels Portals a Monistrol de Montserrat ha tornat a registrar una alta participació aquest diumenge en una jornada marcada pel bon temps i per l'entusiasme dels participants que, una vegada més, han triat aquesta cita per pilotar les seves motos clàssiques.

Les motos han superat de poc el centenar i els participants han superat els cent vint. La caravana ha començat a la Plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat per pujar a continuació a Montserrat i després de l'aturada i el tradicional esmorzar de germanor, els participants han cobert la ruta que va del monestir a Monistrol, per traslladar-se posteriorment a Collbató, passar per Marganell i tornant-se a aturar a Castellbell i el Vilar abans d'arribar al punt d'on havien sortit al matí. Ha estat una recorregut de més de 60 quilòmetres.

Per tercera edició consecutiva, l'organització ha tornat a destacar la solidaritat del món de la moto amb la recollida d'aliments destinats a la Fundació Rosa Oriol de Manresa i al Banc d'Aliments de Monistrol. Les aportacions han arribat als tres-cents quilos d'aliments destinats als més necessitats. 

Un dels membres de l'organització, Joan Miró, ha valorat que "estem contents perquè un any més hem pogut gaudir d'una jornada de germanor i solidaritat al voltant de les motos antigues. Per nosaltres, aquesta és una diada de celebració i veure els participants recorrent les carreteres de la Ruta dels Portals amb les seves motos històriques ens fa sentir orgullosos de l'esforç que hi posem any rere any en organitzar aquesta trobada. D'altra banda, hem tornat a demostrar l'alt sentit de la solidaritat del món de la moto amb els bons resultats de la recollida d'aliments. Això ens encoratja per seguir endavant amb entusiasme i ganes de millorar any rere any".