La PAHC assistirà a la manifestació contra els CIE que es fa a Barcelona

Insta a altres col·lectius de la comarca a sumar-se a l'acció sortint des de l'estació de la Renfe de Manresa

Redacció
17 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:58h
La PAHC Bages assistirà dissabte a la manifestació que es farà a Barcelona amb el lema 'Tanquem el CIE de Barcelona' i que anirà des de Bellvitge i plaça Espanya amb transport públic fins a la Zona Franca per concentrar-se davant del Centre d'Internament d'Estrangers per exigir-ne el seu tancament.

La PAHC sortirà de l'estació de la Renfe de Manresa a 2/4 de 3 del migdia i insta a altres col·lectius antiracistes de la comarca a sumar-se a la convocatòria i anar fins a Barcelona. La PAHC explica que entre els seus companys i companyes "es troben moltes persones migrades que col·laboren com el que més en les accions que porta a terme la plataforma". "A més a més, -continuen- alguns dels nostres companys es troben amenaçats de portar-los al CIE per trobar-se sense papers". Les persones que viuen en aquesta situació "es troben amb que a la seva situació ja complicada, s'hi ha de sumar que tenen impossible accedir a l'habitatge si no és llogant una habitació en un pis o accedint a infrahabitatges".

La PAHC també ha explicat que per a tots aquells que baixin directament a Barcelona o que ho facin des d'altres punts, el lloc de trobada a la capital catalana és l'estació de metro de Bellvitge.