El projecte Puntal clou el curs amb l'entrega de diplomes

Es va reconèixer tot l' alumnat en pràctiques que ha donat suport a alumnes amb dificultats d'aprenentatge

per Redacció , 17 de juny de 2015 a les 15:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte 'Puntal: Aprenen Junts' va celebrar dilluns passat l'acte de clausura del curs 2014-2015, durant el qual es va fer entrega de diplomes a l'alumnat en pràctiques que han participat en aquest programa d'acompanyament i reforç escolar als infants i adolescents de primària i primer cicle de secundària de la ciutat de Manresa i que presenten dificultats en el seu procés d'aprenentatge.

Durant l'acte, celebrat a la Sala Rosa de l'Institut Lacetània, es va fer el lliurament dels diplomes i el reconeixement a 22 estudiants en pràctiques que han donat suport a 86 alumnes durant el darrer curs.


El projecte Puntal, que compta amb el suport de la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Manresa, va néixer fa vuit cursos escolars i té l'objectiu de fer un reforç extraescolar als infants. Durant el darrer curs, el suport ha estat ofert per alumnes en pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística, per alumnes de 1r i 2n de Batxillerat dels instituts Guillem Catà, Lacetània, Cal Gravat i Pius Font i Quer i a partir del 2n trimestre s'han incorporat al programa estudiants d'infermeria de la FUB. A més dels 22 acompanyants en pràctiques, hi ha participat altres professionals de l'educació, professionals jubilats i pensionistes que hi col·laboren de manera voluntària.

El reforç s'ha adreçat a alumnat de primària i secundària del següents centres educatius: Escola Renaixença, Escola La Sèquia, Escola Serra i Húnter, Escola Pare Algué, Institut Cal Gravat, Institut Pius Font i Quer i Institut Lacetània.


Tot el projecte es coordina amb mestres, tutors/es, i equips directius de les escoles participants. El reforç es desenvolupa en el mateix centre educatiu fora de l'horari lectiu dos dies a la setmana, en sessions de 1,30 o 2 hores.

 

Participació