El mosaic hidràulic en un llibre, dijous a la Casa Lluvià

Jordi Griset és l'autor de "L'art del mosaic hidràulic a Catalunya"

Redacció
17 de juny del 2015
Actualitzat a les 9:54h
La sala d'actes de la Casa Lluvià acollirà dijous a 2/4 de 8 del vespre, la presentació del llibre 'L'art del mosaic hidràulic a Catalunya', de Jordi Griset i Moro. Després de més de quinze anys de recerca continuada, l'autor ha reunit més de 100 catàlegs de diverses fàbriques catalanes, espanyoles i estrangeres, com també motlles, trepes i material divers utilitzat en la fabricació de paviment hidràulic, i més de 600 models diferents de rajoles. Es pot assegurar que Jordi Griset -inèdit en el món de les arts industrials- s'ha convertit de forma autodidacta en una autoritat en l'art del mosaic hidràulic.

La presentació, que es farà a la sala d'actes de la Casa Lluvià, anirà a càrrec dels germans Albert i Pere Martí, propietaris de Mosaics Martí una empresa manresana que a finals dels anys 80 va recuperar la tradició i la producció del mosaic hidràulic. Acompanyaran la seva presentació amb una petita mostra de les eines i material per la fabricació d'aquest paviment. 

La presentació l'organitzen la Delegació del Bages-Berguedà del COAC, el Gremi de Constructors d'Obres de Manresa i Comarca i Viena Edicions, amb la col·laboració de Mosaics Martí, Regió 7 i Llibreria Parcir.