La Trobada de Motos Antigues de Monistrol torna diumenge

Es recaptaran aliments per la Fundació Rosa Oriol i pel Banc d'Aliments de Monistrol de Montserrat

Redacció
15 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:44h
La Trobada tindrà lloc el diumenge 21 de juny a partir de les nou del matí.
La Trobada tindrà lloc el diumenge 21 de juny a partir de les nou del matí.

La Trobada tindrà lloc el diumenge 21 de juny a partir de les nou del matí.


La Trobada de Motos Antigues de Monistrol de Montserrat – Ruta dels Portals arriba aquest any a la seva setzena edició plenament consolidada al calendari català de motos clàssiques.

El pròxim diumenge 21 de juny més d'un centenar de motos clàssiques es trobaran en aquesta jornada que organitzen els Amic de les Motos de Monistrol i que també està oberta a les motos actuals proposant una ruta circular al voltant de la Muntanya de Montserrat.

Una vegada més, el punt de sortida serà la plaça de la Font Gran monistrolenca des d'on els participants aniran cap a Montserrat per esmorzar al seu Restaurant i, baixant per Monistrol, iniciar la ruta que els farà passar per Collbató, El Bruc, Marganell i Castellbell i el Vilar abans de tornar a Monistrol on rebran una samarreta commemorativa de la diada i una foto de record.

En aquesta ocasió i per tercer any consecutiu, la Trobada de Motos Antigues – Ruta dels Portals torna a ser solidaria i recaptarà aliments per a la Fundació Rosa Oriol i també per al Banc d'Aliments de Monistrol de Montserrat. La resposta dels participants a aquesta iniciativa ha estat molt positiva al llarg dels dos últims anys i l'organització se suma a aquestes aportacions comprant aliments pel valor del nombre de participants a la trobada. L'any passat el nombre de motos va arribar a les 146 i el de participants al voltant de les 260 persones, contant els acompanyants i membres de l'organització.

Els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat han programat l'hora de sortida per a dos quarts de deu del matí. S'espera que els primers participants arribin a Monistrol a partir de les vuit.