La CUP de Monistrol de Calders s'autoimposa una revàlida a mig mandat

per Redacció , 13 de juny de 2015 a les 19:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El nou alcalde de Monistrol de Calders, Ramon Vancells, i els altres dos regidors de la CUP. Foto: AjMDC


Ramon Vancells, de la CUP, ostentarà l'alcaldia de Monistrol de Calders després que aquest dissabte cada grup municipal hagi votat el seu cap de llista sense que ningú no aconseguís majoria absoluta, i es proclamés el cap de llista de la candidatura més votada el passat 24 de maig. Vancells serà el nou batlle amb un equip inicial de govern de tres representants, ell mateix, Alba Baró Guerrero i Gustau Erill i Pinyot. El nou alcalde ha assegurat que les decisions de ple es consensuaran sempre amb un equip de trenta persones que conformen l'assemblea de militants i simpatitzants de la CUP. En aquests equips de treball es definiran les propostes que el regidor corresponent defensarà en el ple municipal, "i s'espera que hi participin activament els regidors dels altres dos grups, per tal que les seves propostes i aportacions hi puguin ser incorporades de primera mà, en el benentès que quan sigui pertinent es reconeixerà obertament la procedència de l'aportació".


L'alcalde entrant, en el seu discurs de tancament de la sessió, ha assegurat que la CUP es compromet a convocar una consulta popular sobre l'acció de govern, cap a la meitat del mandat, que serà considerada vinculant, amb la seva immediata revocació si és el cas. "Participació ciutadana i transparència en el seu màxim grau possible", són els principals lemes que ha volgut destacar el nou govern.

 

Participació