Millor Manresa hauria volgut un govern fort a la ciutat

La coalició considera que no ha estat possible pel "radicalisme ideològic" de la CUP, per la irresponsabilitat d'ERC i per la poca habilitat de CiU

Redacció
10 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:35h
Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI), malgrat no haver obtingut representació el passat 24 de maig, celebra que els votants manresans es decantessin per formacions independentistes i consideren que aquest fet "s'hauria de traduir en un govern d'unitat nacional fort entre CiU, ERC i CUP que apostés per més polítiques socials i tingués capacitat per afrontar el futur de la ciutat i del país". A Millor Manresa li agradaria que Valentí Junyent, Pere Culell i Jordi Masdeu "deixessin de banda els seus interessos de partit i treballessin junts pel bé comú".

A més de dues setmanes després de les eleccions Millor Manresa tem "que això no serà així". Per a ells, la CUP "és una força tancada en els seu radicalisme ideològic" ja que algunes de les seves propostes "no poden ser assumides per cap altra força"; ERC "prefereix no assumir cap mena de responsabilitat" de govern ni amb CiU ni amb la CUP, i CiU, per la seva banda, demostra la seva "poca habilitat" que ja es conforma "en governar en solitari, amb un govern feble i en minoria". 

Millor Manresa creu que des d'un "govern feble" que no rep la "saba directa dels altres dos sectors independentistes", difícilment es liderarà la comarca del Bages "ni ens reivindicarem amb la resta de Catalunya", i el suport real al procés independentista "serà força aigualit". 

Des de Millor Manresa creuen que només amb "un govern fort, social i de concentració independentista" serà possible anar endavant a Manresa.