CiU i ERC pressionen la CUP a Monistrol de Calders

Nacionalistes i republicans mantenen contactes per "assegurar una estabilitat en els projectes de l'Ajuntament"

Redacció
10 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:13h
CiU i ERC de Monistrol de Calders insten la CUP, com a força més votada al municipi durant les passades eleccions, a que durant aquesta setmana detalli com governarà l'ajuntament, "ja que faltant només cinc dies per a la constitució dels nous ajuntaments no existeix encara un pacte o acord de govern a Monistrol de Calders".

En aquest sentit, nacionalistes i republicans, amb dos regidors cadascú, consideren que és "la CUP, com a força més votada -amb tres regidors-, és qui ha d'intentar formar govern", però fins la data, segons asseguren "només van mantenir una trobada de cortesia amb els membres de CiU i MDI-ERC sense detallar com pensen governar l'Ajuntament".

El cap de llista de la CUP, Ramon Vancells, ha assegurat a Manresainfo.cat que en la reunió que van mantenir tant amb CiU com amb ERC "es va parlar de la forma de governar l'Ajuntament i es van tocar temes concrets". "Igualment -segeuix Vancells- la CUP celebra una assemblea oberta aquest dijous a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala petits en que es tractaran aquests temes i a la que han estat convidats els representants d'un i altre partit".

Per una altra part  CiU i ERC mantenen contactes per marcar prioritats i fixar un full de ruta "per assegurar una estabilitat en els projectes de l'Ajuntament" sense perdre de vista que els seus regidors sumaren majoria absoluta.