Música i Romànic tanca temporada amb rècord de públic

Redacció
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:56h
Unes 250 persones van participar al Música i Romànic a Sant Benet de Bages.
Unes 250 persones van participar al Música i Romànic a Sant Benet de Bages. | Sussi Garcia

Aquest diumenge ha tingut lloc al monestir de Sant Benet de Bages el darrer dels quatre concerts del VI Cicle de Música i Romànic, organitzat per Amics de l'Art Romànic del Bages. El concert ha estat un èxit total, amb l'església del monestir de Sant Benet plena de gom a gom, amb una assistència que vorejava les 250 persones. Aquest ha estat el concert amb mès públic de tots els que s'han organitzat dels cicles de Música i Romànic.

Caravaggia i Lupulus Ensemble van oferir una música molt adient pel lloc de trobada, amb peces medievals i d'època barroca. Fou una actuació extraordinària que va arrencar un forts i perllongats aplaudiments per part del públic.

Com es fa en totes les cites dels cicles de Música i Romànic, abans de començar amb la música, es va fer una breu visita guiada al recinte que acull, en aquest cas, el monestir de Sant Benet de Bages. En aquesta ocasió, l'explicació històrica del lloc va anar a càrrec d'un dels més antics i participatius membres de l'entitat Amics de l'Art Romànic del Bages, en Francesc Villegas.

Els Amics de l'Art Romànic del Bages han volgut agrair a totes aquelles persones, empreses i institucions que donen suport al cicle. En el cas concret d'aquest diumenge, donen les gràcies a Món Sant Benet, Consell Comarcal del Bages, Ajuntament de Sant Fruitós, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Manresa. I naturalment, també, als músics i al públic assistent.