​Paraules Blaves; on els protagonistes són els escriptors... i els lectors

Es tracta d'una inciativa de la llibreria El Racó de les Paraules que veurà la llum aquest dissabte 13 de juny

Redacció
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 10:30h
Poder parlar de forma distesa amb autors de diversos llibres, demanant-los dubtes sobre les seves publicacions, i sobre com van arribar a escriure, què els va motivar. Aquest és l'objectiu de l'Anna, la propietària de la llibreria de Sant Joan de Vilatorrada El Racó de les Paraules, que, tal com ella mateixa explica "moltes vegades m'he trobat que quan llegeixo un llibre tinc el dubte de com l'autor ha arribat fins on ha arribat o què l'ha empès a escriure el que ha escrit". És per això, que amb la voluntat de poder resoldre les qüestions que més inquieten als lectots ha organitzat la trobada Paraules Blaves, que es durà a terme aquest dissabte 13 de juny a les dotze del migdia a la llibreria santjoanenca i rebrà la visita dels escriptors Coia Valls, Leo Williams, Jordi Santasusagna, Pepa Fraile, Sandra Parejo, Trinity P. Silver i Dama N. Pryton.

També hi seran presents alguns dels autors dels blogs literaris més populars del moment, com "La Guarida del libro", "Learning True" o "Turquoise".
 
Més activitats durant el juny 
Com ja és habitual, El Racó de les Paraules oferirà, el proper 27 de juny a dos quarts de dotze del migdia, una altra sessió de "L'Hora del Conte". Aquesta vegada els de la companyia "Vivim del Cuentu" oferiran una sessió de Contes Desexplicats, que es tracta d'una col·lecció en què els relats clàssics són girats com un mitjó.