​La 3a Trobada de Cotxes Clàssics i Mítics arriba a Moià

Serà aquest diumenge 14 de juny al matí

Redacció
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 10:08h
Sota l'organització de l'Associació d'Afeccionats als Cotxes i Motos d'Època i Clàssics Moià, arriba la tercera trobada de Cotxes Clàssics i Mítics.

Amb l'objectiu de no ser una trobada competitiva, sinó lúdica i amena, l'esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge 14 de juny a la Plaça Moianès a partir de les vuit del matí, moment en el qual els participants exposaran els seus vehicles i degustaran un esmorzar gentilesa de l'equip organitzador.

A les onze del matí es durà a terme una ruta turística d'aproximadament 50 quilòmetres que recorrerà una part de la comarca del Bages. Un cop acabat el recorregut, a la una del migdia s'acomiadarà la trobada amb un aperitiu per a tots els assistents.

Inscripcions i participació
Des de les entitats organitzadores es fa saber que el número màxim de cotxes que poden participar a la trobada és de 100 i que tindran preferència a l'hora d'inscriure's els vehicles de més de 25 anys, amb ITV vigent i assegurança. És per això que demanen una inscripció prèvia que es pot fer mitjançant el correu classicsmoia@gmail.com o trucant als telèfons 657 52 57 75 o 646 01 33 64.

El preu per participar a la sortida varia en funció de si s'és o no s'és soci del "Clàssic Club del Bages". En el cas de ser-ho, el preu per conductor i cotxe és de 10 euros i per l'acompanyant, de 7 euros. Si no s'és soci, el preu per conductor i cotxe ascendeix als 12 euros i el de l'acompanyant, a 8.
Arxivat a