Èxit de participació en la Trobada de cors socials de Catalunya a Manresa

Redacció
01 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:11h
La Trobada de cors socials, a la plana de l'Om.
La Trobada de cors socials, a la plana de l'Om. | Andreu Cano

La Trobada de cors socials, a la plana de l'Om. Foto: Andreu Cano


Dissabte va tenir lloc la primera Trobada de cors socials de Catalunya a Manresa, amb gran èxit de participació, organitzada per desaCORd, de l'Ateneu Rosa de Foc de Gràcia i per inCORdis vinculat a l'Ateneu La Sèquia, de Manresa.

Hi van participar: Corcó d'Alps de l'Ateneu Llibertari del Poble Sec, CORAureaL de Barcelona (vinculat a l'Ateneu Popular la Flor de Maig), Cor de Sabadell, Cor dels Iaios flautes de Barcelona, DesaCORd de l'Ateneu Rosa de foc de Gràcia i InCORdis de Manresa (vinculat a l'Ateneu La Séquia).

La jornada va començar amb uns quants jocs de dinàmiques de presentació i l'escalfament de veu i cos a l'exterior, ja que el dia prometia acompanyar. Tot seguit, ja a l'interior, les corals, una per una, es van anar presentant i cantant dues cançons del seu repertori. Acabat això, la vuitantena llarga de persones de les corals es van repartir en tres veus per aprendre el cant comú 'El pueblo unido'. Posada en comú i cap al dinar que va preparar el grup El coño de la Bernarda. Després d'una sobretaula ben musical es va fer una passejada per les places del barri antic cantant, en cada una, algunes cançons, davant l'expectació dels vianants.

A la plaça Gispert, amb la sorpresa de poder cantar 'Bella ciao' acompanyats d'una xaranga i amb una llarga cantada de les corals que quedaven, va acabar la trobada.