Roger Canyadell guanya el 4t Torneig de Catan del CAE

Roger Canyadell, guanyador del Torneig de Catan.
Roger Canyadell, guanyador del Torneig de Catan. | CAE
Redacció
29 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:51h

Roger Canyadell, guanyador del Torneig de Catan. Foto: CAE


Roger Canyadell ha estat el guanyador del 4t Torneig de Colons de Catan de Manresa-Dia Internacional del Joc que organitza el Club del Joc del CAE. El segon lloc ha estat per Nereida Berruezo i el tercer per a Cristina Alba. Com a guanyador del torneig, Roger Canyadell s'ha emportat un exemplar del joc 'Catan Historias. Los colonos de Europa' cedit per Devir, l'editorial que comercialitza aquest joc a l'estat espanyol i que col·labora en l'organització del torneig. Nereida Berruezo s'ha endut un exemplar del joc Manresa 1724. Reconstruïm la ciutat cremada i Cristina Alba un joc Catan en versió daus. A més a més, el Roger i la Nereida obtenen plaça per participar al 'Campeonato Estatal de Colonos de Catan'. 

L'edició d'aquest any ha comportant un canvi organitzatiu important respecte de les tres primeres. Enguany els participants han jugat 4 partides -2 cada dia- en comptes de les 2 partides de les edicions anteriors. Això ha afavorit la competitivitat i ha afegit més emoció, ja que la classificació final ha fet un tomb en la darrera partida. 

El torneig s'ha dut a terme els dies 21 i 28 de maig al Cafè del taller i hi han participat 19 persones. Amb aquesta activitat, el CAE s'ha sumat als actes de celebració del dia 28 de maig com a Dia Internacional del Joc. 

La classificació completa és a la web del CAE