Dimecres se celebra la cloenda dels Programes de Transició al Treball

Un total de 31 alumnes han finalitzat els cursos de formació i inserció finançats per l'Ajuntament i la Diputació

Redacció
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:05h
L'Ajuntament de Manresa organitza demà dimecres, 27 de maig, a dos quarts de quatre de la tarda, l'acte de cloenda del PFI-PTT (Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball) a la Casa Lluvià. En total han estat 31 alumnes els que han finalitzat aquests cursos de capacitació professional que enguany han comptat amb un mòdul més gràcies a la col·laboració econòmica i tècnica de la Diputació de Barcelona.

Aquest curs 2014-15, com a novetat, s'ha impartit el curs d'"Auxiliar d'Imatge personal: perruqueria i estètica". A més d'aquest, també s'han impartit les especialitats d'"Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic" i d'"Auxiliar de fabricació mecànica d'ajust i soldadura". Tots tres mòduls s'emmarquen dins el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Manresa i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A banda d'adquirir una capacitat professional, els tres programes donen als joves la possibilitat del seu retorn als ensenyaments reglats.

Durant l'acte de cloenda de demà es farà una desfilada de pentinats i maquillatge, una mostra del treball realitzat pels alumnes del cicles d'Imatge personal, així com també s'hi podrà veure una exposició dels treballs realitzats per l'alumnat dels altres mòduls.