Un mes de Casal d'Estiu de tardes a la Ludugurus

La ludoteca del carrer de la Mel ja ha obert el període d'inscripcions

Redacció
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:06h
La Ludoteca Ludugurus ha programat quatre setmanes de Casal d'Estiu plenes de jocs i tallers que giraran entorn les històries dels contes. Aquest any l'horari del casal serà de les cinc de la tarda fins les vuit del vespre. 

Tal com expliquen els mateixos educadors de l'espai, "oferir un casal en horari de tarda respon i cobreix la necessitat de moltes famílies manresanes, que no només treballen i tenen altres ocupacions en horari de matí, sinó també de tarda". La Ludoteca Ludugurus és, doncs, una alternativa als casals d'estiu de matí.

Enguany, l'eix d'animació escollit permetrà als infants, a través d'aventures, conèixer i treballar diferents valors. A part de tallers i jocs la canalla també gaudirà d'excursions a la natura, de piscina, d'activitats esportives i d'altres sortides per la ciutat de Manresa i el seu entorn.

El Casal va dirigit a nens i nenes de 4 fins a 14 anys i es realitzarà del 29 de juny fins el 24 de juliol.

Els preus per assistir-hi són de 20 euros per setmana i 15 euros per infant en el cas que vagi acompanyat d'un germà o germana. Pels nens i nenes que s'inscriguin les quatre setmanes el preu a pagar serà de 60 euros en total.

Per a fer la inscripció o demanar informació cal trucar al 938721704 o enviar un correu a [email protected].