Millor Manresa espera que ERC, CiU i la CUP «tinguin sentit de país»

La coalició lamenta que no tots els 23.952 votants del SiSi del 9-N hagin optat per candidatures independentistes

Redacció
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 2:54h
Millor Manresa ha emès un comunicat en el que agraeix el suport dels 591 manresans i manresanes que han votat la llista encapçalada per Rosa Maria Hernández i felicita a tots els grups que han assolit representació municipal.

La coalició celebra que el nombre de regidors que es presenten per partits "que diuen voler la independència" hagi passat de 16 a 19 i s'hagi aconseguit una majoria absoluta independentista molt més amplia que la de fa quatre anys. Millor Manresa també celebra que els regidors "obertament contraris a la independència hagin passat de 9 a 6", al quedar tant el PP com PxC fora del consistori manresà.

Així mateix esperen que ERC, CiU i la CUP "tinguin sentit de país i de ciutat" a l’hora de formar govern i apostin per la participació ciutadana, la regeneració democràtica, la rehabilitació del barri antic i la defensa dels drets socials com a eixos principals.

Millor Manresa fa autocrítica i lamenta que no tots els 23.952 votants del SiSi del 9-N hagin optat per candidatures independentistes durant aquestes eleccions municipals. "Alguna cosa falla quan hi ha independentistes que es queden a casa", afirmà Rosa Maria Hernández.