Satisfacció a la CUP pel seu creixement i per ser tercera força

Àlex Gómez Ribera
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:41h
Els tres regidors obtinguts per la CUP.
Els tres regidors obtinguts per la CUP. | Àlex Gómez Ribera

Els tres regidors obtinguts per la CUP. Foto: Àlex Gómez Ribera


La CUP celebrava la nit electoral a la plaça Gispert. Fent un seguiment electoral de la nit s'hi trobava Jordi Masdeu, actualment regidor de la CUP i que en aquesta ocasió ha passat a ser l'alcaldable de la formació.

El grup polític ha passat de 1981 a 3010 vots que s'han traduït en un augment de 2 a 3 regidors.

Masdeu es mostrava content amb el resultat de la CUP ja que, tal com afirmava, "hem arribat a l'objectiu que esperàvem, ser tercera força". Tot i així, el líder de la formació considerava que hagués estat més rodó aconseguir el quart regidor.

D'altra banda l'alcaldable també es va mostrar molt satisfet per la desaparició de PxC del consistori, un fet que, segons va dir, significava desterrar el feixisme a l'Ajuntament de Manresa. També va celebrar el gran creixement de les forces independentistes a la ciutat, considerant la CUP com una de les formacions que més pot contribuir a la independència.

Respecte a la idea de la majoria d'esquerres de la qual va parlar el candidat del PSC, Felip González, Jordi Masdeu va dir que les prioritats amb què treballa la CUP són clares i que, sigui com sigui, davant de qualsevol proposta que arribi sobre un joc de majories, qui s'hi ha de pronunciar és l'assemblea del partit.