Felip González destaca les possibilitats d'una majoria d'esquerres

Àlex Gómez Ribera
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:45h
Felip González dirigeix unes paraules als militants socialistes.
Felip González dirigeix unes paraules als militants socialistes. | Àlex Gómez Ribera

Felip González dirigeix unes paraules als militants socialistes. Foto: Àlex Gómez Ribera


Les eleccions municipals celebrades ahir van fer perdre un regidor al PSC. Aquesta dada, traduïda en números, representa 2.963 vots, uns 300 vots menys respecte les anteriors. Tot i així, la formació socialista s'ha mantingut com a primera força als barris de la Font, Sant Pau i el Xup.

El candidat del partit socialista a l'Ajuntament de Manresa, Felip González, es mostrava ahir content pels resultats obtinguts per la formació. Malgrat la pèrdua d'un regidor destacava que, malgrat la situació que està vivint el partit actualment, la baixada no era important i que s'havien quedat només a 50 vots de ser la tercera força, posició que ha aconseguit la CUP.

Més enllà del resultat del partit del qual és alcaldable, González va voler remarcar l'existència d'una majoria d'esquerres a la qual ell li veu possibilitats de governar Manresa. Tot i així, el número 1 dels socialistes considera que la iniciativa de formar una majoria per un govern d'aquestes característiques correspon a les formacions d'esquerres que han obtingut més representació.

Felip González va voler felicitar a Convergència i Unió i a la resta de forces pels resultats obtinguts. No va voler valorar l'entrada o sortida d'algunes formacions, excepte en el cas de Plataforma per Catalunya, que González va considerar la pèrdua de representació com una molt bona notícia.