Alegria a Democràcia Municipal per l'entrada a l'Ajuntament

Àlex Gómez Ribera
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:51h
Els membres de Democràcia Municipal (Podem), celebrant l'entrada a l'Ajuntament.
Els membres de Democràcia Municipal (Podem), celebrant l'entrada a l'Ajuntament. | Àlex Gómez Ribera

Els membres de Democràcia Municipal (Podem), celebrant l'entrada a l'Ajuntament. Foto: Àlex Gómez Ribera


Ambient de gran alegria a l'espai Roig de Manresa, on es van aplegar els membres de Democràcia Municipal per seguir la nit electoral. La formació, vinculada a Podem, entra a l'Ajuntament amb un regidor i 1.534 vots.

Dídac Escolà, alcaldable i nou regidor, valorava el resultat com a "esperat" i aventurava que, si no hagués estat pels diversos problemes que ha tingut la llista per presentar-se, el resultat hauria estat millor.

Democràcia Municipal, que primer es presentava com a Canviem Manresa, no es va poder presentar sota aquest nom ja que no es van acceptar com a vàlides les firmes recollides. Finalment el Partit Pirata va acollir la llista de Canviem Manresa sota el nom de Democràcia Municipal.

Escolà va voler destacar que aquest regidor s'ha aconseguit amb molt poca despesa invertida durant la campanya, només 600 euros i va expressar les seves ganes per començar a treballar ben fort un cop entrin a l'Ajuntament.

Respecte a la majoria d'esquerres que proposava el candidat del PSC, el líder de Democràcia Municipal va remarcar que fer això seria possible si es treballa d'acord amb el moment social que actualment es viu.