Ràdio Súria celebra el seu debat electoral al teatre del Foment

Redacció
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:19h
Debat electoral que es va celebrar al teatre del Foment Cultural.
Debat electoral que es va celebrar al teatre del Foment Cultural. | AjSú

Debat electoral que es va celebrar al teatre del Foment Cultural. Foto: AjSú


El teatre del Foment Cultural va acollir dijous 21 de maig el debat electoral de les eleccions municipals 2015, que va reunir els caps de llista de CiU, PSC-CP, GIIS, aiS i ERCAM. Com en les darreres edicions del debat electoral de Súria, l'acte va ser organitzat per l'emissora municipal Ràdio Súria i va ser moderat pel periodista surienc Francesc Garriga.

Els candidats Josep Maria Canudas (CiU), Antoni Julián (PSC-CP), Pere Requena (GIIS), Miquel Caelles (aiS) i Jordi Sala (ERC-AM) van explicar les seves principals propostes sobre economia, inversions en equipaments i les relacions amb l'empresa Iberpotash, els tres blocs en què es va estructurar el debat.

El públic van poder fer preguntes als caps de llista, que també es van poder interpel·lar entre ells.

El debat electoral va ser emès en directe per Ràdio Súria. Al llarg de la campanya electoral, l'emissora municipal també ha realitzat entrevistes als cinc candidats suriencs, que es poden escoltar en podcast al web de Ràdio Súria.

Aquest diumenge 24 de maig, Ràdio Súria emetrà un programa especial de seguiment del recompte i el resultat final de les eleccions municipals, a partir de les 19.30 h.
Arxivat a