L'Ajuntament de Moià es personarà en tres causes contra Montràs

El ple municipal aprova per unanimitat donarà suport a la demanda de MoiàDeute, a una altra sobre abocament d'aigües residuals i a una tercera sobre prevaricació

Redacció
22 de maig del 2015
Actualitzat el 23 de maig a les 0:10h
Casa de la Vila a Moià.
Casa de la Vila a Moià. | CIC Moià

Casa de la Vila de Moià. Foto: CIC Moià


El ple ordinari de l'Ajuntament de Moià ha aprovat aquest dijous per unanimitat personar-se com a part afectada en tres actuacions obertes a nivell judicial que afecten el període en que Josep Montràs era alcalde de la població.

La primera és sobre la denúncia sobre irregularitats presentada per MoiàDeute en relació a diversos expedients de contractació que es van dur a terme, sobretot, durant els darrers dos mandats de Montràs a través de l'empresa municipal MoiàFutur, i que se centren en segones contractacions no concursades en la construcció del pàrquing del CAP i de l'antiga caserna de la Guèrdia Civil.

La segona deriva està relacionada amb un possible delicte mediambiental al polígon industrial de Pla Romaní per abocament d'aigües residuals. Finalment la tercera actuació fa referència a la cessió a l'Ajuntament d'uns terrenys a canvi de compensació econòmica que estaven afectats per la construcció d'una rotonda i que, per tant, la Generalitat estava en procés d'expropiació.
Arxivat a