López-Burniol defensa a Manresa la via federal

per Redacció, 21 de maig de 2015 a les 15:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

López-Burniol durant la seva conferència a la FUB. Foto: UManresa


El notari i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, Juanjo López-Burniol, ha defensat l'opció federal, la també anomenada tercera via, en la conferència que ha ofert aquest dimecres, 20 de maig, dins el cicle organitzat per Gest!, que es duu a terme a les instal·lacions de la Fundació Universitària del Bages. La conferència de López-Burniol també formava part del cicle Fem Empresa, que organitzen els estudis d'empresa de la institució universitària manresana. 


En la seva intervenció, titulada 'La tercera via: l'estat federal', el conferenciant ha assegurat que Espanya hauria de reconèixer el dret a decidir dels catalans, ha reivindicat la unitat d'acció dels catalans davant l'Estat espanyol i ha assegurat que el problema català és un problema d'estructura territorial estatal, és a dir, de repartiment de poder. 

El cicle de conferències continuarà el dia 30 de juny amb la xerrada titulada 'El món que ve (reptes i tendències de la propera dècada)', que anirà a càrrec del catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona i president del Cercle d'Economia, Anton Costas. 

 

Participació