Els empleats de Catalunya Caixa a la Catalunya Central es reuneixen

Per compartir els reptes de l'entitat en la seva nova etapa dins el Grup BBVA

Redacció
18 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:22h
CatalunyaCaixa ha iniciat la seva nova etapa dins el Grup BBVA i ha reafirmat els valors de proximitat i arrelament als territoris catalans com a base per a l'impuls del seu negoci minorista.
CatalunyaCaixa ha reunit els empleats de la direcció de la Catalunya Central a Manresa, per compartir els reptes de l'entitat amb el conseller delegat, Xavier Queralt, el director comercial, Carles Penas, i el director de zona, Òscar Ferrer.

Òscar Ferrer ha dirigit el negoci de CX a les comarques centrals de Catalunya els últims anys, i l'aposta per la seva continuïtat a la zona demostra la proximitat al territori de CatalunyaCaixa, que és l'eix principal de la seva filosofia de negoci. A més, amb la nova estructura, Ferrer formarà part del Comitè de Direcció de l'entitat, nodrint-lo dels aspectes comercials essencials per posar el focus en el negoci bancari.

La nova direcció de zona, amb seu a Manresa, engloba les comarques de la Catalunya Central, així com la província de Lleida. Formen part d'ella 100 oficines i 430 empleats, que gestionaran un volum de negoci de gairebé 5.000 milions d'euros i més de 140.000 clients actius.

L'organització comercial de la Catalunya Central està adaptada al perfil de client de la zona i permet l'atenció dels segments clau com banca privada o pimes, amb professionals especialitzats. En concret, a la zona de les comarques centrals s'han destinat 15 especialistes en el segment de banca privada que atendran la gestió de grans capitals, i 7 gestors de microempreses.

Addicionalment les direccions de zones compten amb oficines especialitzades en empreses per atendre en exclusiva a aquest segment amb professionals dedicats. La zona que dirigirà Òscar Ferrer compta amb 2 oficines exclusivament dedicades a les empreses, i 16 figures especialitzades en persones jurídiques.