Ballet Clàssic Manresa amplia la seva oferta amb més grups

A partir del curs 2015-2016, l'escola oferirà un recorregut formatiu complet de tècnica de ballet des dels 4 anys

per Redacció, Manresa | 18 de maig de 2015 a les 11:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ballet Clàssic Manresa (BCM) obre nous grups de formació en ballet clàssic per a ballarins amb coneixements mitjans i avançats, per al proper curs 2015-2016. Es tracta, d'una banda, de grups d'ampliació de coneixements, l'objectiu dels quals és adquirir una major destresa i seguretat en l'execució dels exercicis i la introducció de les puntes; i, d'altra banda, de grups de consolidació, centrats en la millora de la precisió tècnica i en la introducció de nivells més alts de complexitat tant en l’estructura dels exercicis com en la seva interpretació escènica.

Amb aquests nous grups, BCM completa el recorregut formatiu des dels 4 anys fins a l'edat adulta, donant resposta als diferents nivells de partida dels alumnes. Fins ara, l'oferta de l'escola se centrava en els dos extrems de l'itinerari formatiu: els grups d'iniciació, tant d'infants com de joves i adults, i els de perfeccionament tècnic per a ballarins amb coneixements avançats i en fase de preparació per fer el salt a l'activitat professional.Professorat amb trajectòria professional com a ballarins
Els responsables de BCM són Pablo Testa Grosbaum i Raquel Pérez Pladellorens. Testa Grosbaum és llicenciat en educació i pedagogia en dansa i moviment i es va formar com a ballarí al Teatro Libertador Gral. San Martín de Córdoba (Argentina) i a l'escola de ballet Kirov de Sant Petersburg. Ha format part, com a ballarí professional, de la Companyia Nacional de Ballet d'Israel  i del Ballet de l'Òpera de Tel Aviv, entre altres.


Per la seva banda, Pérez Pladellorens és graduada en dansa clàssica per la Royal Academy of Dance de Londres, amb formació de perfeccionament a l'Acadèmia Nacional de Ballet Alicia Alonso de Cuba, i va ser ballarina professional del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, del 2005 al 2012.


Inscripcions obertes
Les inscripcions per als grups de ballet per al curs 2015-2016 estan obertes i es poden fer personalment, a la secretaria de l'escola (carrer del Bruc, 14 de Manresa), o bé per telèfon al 93.164.71.10. També es pot demanar més informació per correu-e a l'adreça info.mtm.bcm@gmail.com.


BCM, l'escola de ballet de MTM
Ballet Clàssic Manresa és l'escola de ballet clàssic de Manresa Teatre Musical. Ofereix itineraris complets de formació per a ballarins clàssics i treball tècnic complementari per a ballarins d'altres disciplines i per a actors.

L'objectiu de BCM és oferir una formació integral en dansa des dels nivells inicials als avançats. Per això, tots els seus professors són ballarins que han format part de companyies professionals i que han arribat a la docència després d'una llarga trajectòria en escenaris internacionals.

 

Arxivat a:
Societat, classes, ballet, BCM, mtm
Participació