Mariano Dirube explicarà com és viure en una comunitat internacional

L'argentí ha estat convidat per Irehom en el marc del cicle Inspracions

Redacció
18 de maig del 2015
Actualitzat el 06 de juny a les 9:31h
30 anys vivint en una comunitat internacional. Això és el que explicarà el convidat de luxe del cicle Inspiracions organitzat per Irehom. Es tracta de Mariano Dirube, un argentí de 72 anys que després de viure durant 42 anys sent un empresari d'èxit va decidir tornar a començar i deixar enrere una forma de vida que ja no l'omplia.

Després de passar-se una època viatjant per "reubicar-se", diu, va trobar a la Vall de Matutu -a la regió de Mina Gerais de Brasil- un projecte que complia i cobria les seves necessitats. Allà hi havia gent com ell, que cercaven altres formes alternatives de viure. I s'hi va quedar.

Ara, i després d'habitar en aquesta comunitat que es troba a més de mil metres d'alçada durant gairebé mitja vida, Dirube arriba a Manresa per explicar la seva experiència de com és viure en una comunitat internacional.

Ho farà el proper dimecres 20 de maig, a dos quarts de vuit del vespre a l'Auditori de la Plana de l'Om. L'entrada per accedir a la xerrada és lliure i gratuïta per a tothom.