El suposat rebut d'ajuda de PxC està signat... per l'expresident d'Egipte

La formació xenòfoba ha capturat la signatura de Mohamed Mursi per fer al "laboratori" la composició d'una suposada subvenció a l'habitatge d'un ciutadà magrebí

per Pere Fontanals, Manresa, 17 de maig de 2015 a les 10:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El rebut embustiat per PxC, i en la imatge petita, captura de pantalla de la firma de Mohamed Mursi. Foto: Manresainfo.cat


Per si a aquestes alçades encara existia algun dubte, el suposat rebut d'ajut al lloguer per valor de 400 euros cobrat per un immigrant que PxC està repartint per les bústies de Manresa i altres ciutats de Catalunya, també és fals. Com es mostra en la foto i en aquest enllaç, la signatura d'aquest rebut és de Mohamed Mursi, president d'Egipte entre juny de 2012 i juliol de 2013, en que va ser derrocat per un cop d'estat. A l'hora d'inventar-se el rebut, el departament de propaganda del partit racista va prendre la imatge de la signatura de Mursi de la Viquipèdia, o d'un lloc similar, i la va incrustar sense miraments a la composició.


Aquesta falsificació acompanya a la de l'altre rebut que també han enviat als veïns de la ciutat en que afirmaven que en els ajuts al lloguer els immigrants suposaven un 77% del total, quan en realitat, la xifra d'ajuts total de serveis socials de l'Ajuntament és d'un 38% i la xifra baixa fins al 25,65% pel que fa als ajuts de Càritas i Fundació Rosa Oriol.

Tot plegat en una setmana en que la formació racista de Manresa ha estat primera pàgina informativa per falsificar signatures de persones per incloure-les a la llista de Manresa sense el seu consentiment.

 

Participació