S'obre una nova convocatòria per ser Aliguer de Cardona

Redacció
15 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:09h
Presentació de l'Àliga de Cardona a l'església de Sant Miquel.
Presentació de l'Àliga de Cardona a l'església de Sant Miquel. | Núria Juberó

Imatge d'arxiu de la presentació de l'Àliga de Cardona a l'església de Sant Miquel. Foto: Núria Juberó


El Consell de l'Àliga de Cardona ha obert una nova convocatòria per incorporar un nou ballador i portador dels Aliguers de Cardona. Les inscripcions es poden fer des d'aquest divendres a l'Ajuntament de Cardona i fins el proper 30 de juny.

Poden inscriure's a la convocatòria tant homes com dones i els requisits per apuntar-s'hi són: ser major d'edat i estar empadronat a Cardona. Les persones que es vulguin apuntar ho han de fer a l’Ajuntament de Cardona en horari d'atenció al públic, de les 9 hores a les 14 hores o bé enviant un correu a [email protected], indicant -en tots 2 casos- el nom i cognoms del sol·licitant, l'edat, el telèfon i el correu electrònic.

Un cop completada la llista de candidats es farà la selecció dels candidats en funció de criteris d'aptitud física i artística segons marca el protocol dels Aliguers de Cardona. L'elecció final serà valorada pels Aliguers de Cardona i ratificada pel Consell de l'Àliga. El candidat escollit haurà d'aprendre el ball de l'Àliga i el seu protocol per fer de ballador o d'acompanyant de la figura.
Arxivat a