Els museus de Manresa obren les seves portes aquest cap de setmana

Ho fan en motiu del Dia Internacional dels Museus

Redacció
12 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:16h
El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment mundial on participen centenars d'institucions museístiques d'arreu. Organitzat anualment pel Consell Internacional dels Museus, es va crear el 1977 per sensibilitzar el gran públic sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Manresa també celebrarà la diada i és per això que durant aquest cap de setmana obrirà les portes de tots els seus museus, que oferiran activitats per a tothom.

Els espais que quedaran oberts al públic seran el Museu Comarcal de Manresa, el Centre d'Interpretació Medieval del Carrer del Balç, el Museu de la Tècnica, el Museu de Geologia Valentí Masachs, el Museu de la Cova i el Centre Cultural el Casino.

Tots sis oferiran activitats relacionades amb la seva temàtica. Així, per exemple, el Museu Comarcal proposarà un joc de pistes anomenat "Descobreix on s'amaguen els músics", que es durà a terme el dissabte de deu del matí a una del migdia. 

Per la seva banda el Museu de la Cova explicarà el llegat de Sant Ignasi a través d'un audiovisual que es projectarà a la una del migdia del dissabte.

Els museus de la Tècnica i el de Geologia presentaran el taller "Mira com sona!", que en el cas del museu de la Tècnica s'ensenyarà a construir instruments de venti en el cas del de Geologia s'ajudarà a crear instruments de percussió. L'activitat es durà a terme de manera paral·lela el diumenge a les onze del matí.

Cliqueu aquí per consultar el programa sencer i les activitats que es faran a cada espai.