Prevenció de Riscos Laborals del Quercus fan dues visites

Redacció
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:07h
Els alumnes del Quercus durant la visita a Althaia.
Els alumnes del Quercus durant la visita a Althaia. | Quercus

Els alumnes de 1r i 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Prevenció de Riscos Professionals de l'Institut Quercus de Sant Joan han realitzat una visita, en matèria preventiva, a l'Hospital General de Manresa (Althaia).

L'empresa, a través dels seus tècnics de prevenció de riscos, Mireia Martín i Marc Lozano, i dels responsables de cada àrea, han mostrat als alumnes les mesures preventives de radiologia (radiacions ionitzants), aïllaments en Unitats d'Hospitalització (infecció per microorganismes), laboratori (automatització pel tractament mostres, Cabines de Seguretat Biològica,...), esterilització (autoclaus amb vapor o òxid d'etilè) i farmàcia de preparació de citostàtics.

A més a més, els alumnes també han visitat l'empresa Món Terra, especialitzada en la comercialització d'equips de protecció individual per tot a tipus d'activitat, industrial, construcció, sanitat, hostaleria, serveis,... 

El seu responsable, Lluís Vendrell, els ha mostrat les últimes novetats i tendències, fent èmfasi en que, malgrat la crisi econòmica, en els últims anys han millorat moltíssim les proteccions individuals i avui en dia es poden trobar solucions per a cada situació.