Els Castellers de Santpedor saben patir a Olot

Malgrat tots els handicaps, la colla de la camisa daurada tira endavant els castells previstos

Redacció
10 de maig del 2015
Actualitzat el 11 de maig a les 9:38h
La jornada castellera a Olot no començava amb els millors imputs per als Castellers de Santpedor aquest dissabte. El gruix important de la canalla no va poder ser a la trobada d'Olot per incompatibilitat amb altres activitats. El terreny on havia d'actuar la colla bagenca presentava un petit desnivell. Per arrodonir-ho, l'últim assaig havia deixat mal regust de boca a la colla de la camisa daurada. Per això, l'arenga del cap de colla, Joan Prat, abans de començar l'actuació es va centrar en mirar endavant i fer-ho el millor possible. 

Un pilar de quatre descarregat amb solvència va ser la carta de presentació dels Castellers de Santpedor. A la primera ronda és quan van arribar els problemes. El tres de sis amb pilar va quedar en dues ocasions en un no res i ni tan sols es va poder escoltar el so de les gralles. Després de deixar pas als Vailets de l'Empordà, la colla santpedorenca ho va tornar a intentar. I com diu la dita, la tercera va ser la bona i el castell fou descarregat. Aquest fet, va donar confiança als Castellers de Santpedor que van fer la seva millor construcció a la segona ronda. El quatre de sis no va presentar massa dificultats. La tercera ronda va presentar dificultats novament. El tres de sis va necessitar de dos intents per tenir èxit. Un altre pilar de quatre va servir per a tancar la jornada. La jornada d'Olot ha estat una de les més complicades de l'encara curta història dels Castellers de Santpedor però poder tirar endavant els castells planejats va deixar un gran regust de boca als bagencs.

Les altres dues colles presents a la trobada van ser els Xerrics d'Olot, com a amfitrions, i els Vailets de l'Empordà. La colla local va descarregar un p4, 4de6a, 3de6,2de6 i p5. En canvi, el 3de7 va quedar en intent desmuntat. Els empordanesos van oferir 2p4, 4de6,3de6, 3d7 al segon intent, p5 i2p4 de dol. 

La següent cita per als Castellers de Santpedor serà el proper 24 de maig a Blanes amb els Castellers de Viladecans. 
Arxivat a