El cadet Guillem Montiel, tercer a la Triatló de Blanes

Els triatletes del CN Minorisa Àlex Camins i Arnau Montiel també van participar a la prova |Jan Bonet va quedar quart al IV FastTriatlón

06 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:24h
El triatleta cadet del CN Minorisa, Guillem Montiel, va finalitzar 3r de la seva categoria en la Triatló de Blanes que es va disputar aquest cap de setmana amb la participació de gairebé 500 inscrits. Aquesta és la primera de les tres proves que donen dret a classificar-se per al Campionat de Catalunya de Triatló. La prova va constar de 750 metres de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa. Per part bagenca també va participar Àlex Camins en categoria V2, que va finalitzar 9è, i Arnau Montiel, en cadet, que no va finalitzar la cursa per una caiguda lleu al tram de bicicleta.

Per una altra part, el passat diumenge es va celebrar al Canal Olímpic de Castelldefels el IV FastTriatlón, la modalitat més ràpida i explosiva del triatló organitzat pel Club Fasttriatló. El representant del CN Minorisa, el cadet Jan Bonet Bernadich, es va classificar 12è lloc a la general (4t de la seva categoria cadet) amb un temps total de 31:30 a 3 minuts del primer classificat. Les distàncies van ser de 400 metres nedant, 9 km en bicicleta i 2'5 km corrent.