Fibracat, protagonista a les Jornades del Cable i la Banda Ampla

L'empresa manresana ha explicat la seva experiència empresarial a la ponència "Banda ampla garantida per a entorns urbans: tendències de la demanda"

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:20h
Meritxell Bautista durant la conferència.
Meritxell Bautista durant la conferència. | Fibracat

Meritxell Bautista durant la conferència. Foto: Fibracat


L'empresa manresana Fibracat ha estat aquest dimarts una de les convidades a participar a les XX Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya 2015, que s'han dut a terme a l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les jornades comencen avui i s'allargaran fins el 7 de maig.

Aquestes jornades tracten l'estudi, la investigació, la informació i la difusió del cable i dels seus serveis, centrant-se principalment a Catalunya i Espanya. Les jornades comptaran amb les ponències d'empreses potents del sector com ara Telefónica, Adamo, Ericsson Espanya, Orange, entre altres.

Meritxell Bautista, directora comercial i de desenvolupament de negoci de Fibracat, ha pronunciat en un format molt dinàmic i amb alt contingut audiovisual la conferència "Banda ampla garantida per a entorns urbans: tendències de la demanda".

La ponència s'ha iniciat amb el vídeo de la notícia emesa el passat mes d'abril al Canal 324 en el que es destacava que “l'empresa manresana Fibracat havia aconseguit posicionar la ciutat de Manresa en les primeres posicions del rànquing de ciutats més ràpides en connexions d'Internet amb una mitjana de 128,85 Mbps”. Fibracat  va ser primer operador nacional l'any 2013, en oferir 1000 Mbps a particulars. Actualment,  és l'operador líder en connexions de fibra òptica a la Catalunya Central i ofereix també telefonia mòbil i TV online.

A més, a la conferència també hi ha participat Josep Olivet, CEO de Fibracat, que mitjançant videoconferència ha explicat  que els inicis de l'empresa es remunten l'any 1999 quan es va crear Altecom, operador de telecomunicacions dedicat a donar servei a empreses i petits operadors. Segons paraules d'Olivet, "Fibracat és un projecte molt ambiciós que requereix molta inversió tecnològica, econòmica, humana i de qualitat. Estem molt orgullosos dels resultats que estem obtenint".

A la presentació s'ha fet èmfasi al fet que Fibracat és una empresa catalana que aposta, amb personal propi, pel desenvolupament de la xarxa de fibra òptica fins a la llar i la empresa i treballa ja en el projecte per a donar servei a tota Catalunya.